Karriär


Netkeep AB, lediga tjänster.

Säg farväl till ekorrhjulet! Det är dags för nästa steg i karriären! Påverka mer själv, mer varierande och utmanande uppgifter, med nya möjligheter till utveckling och fortbildning!
Är det kanske så att du är en professionell, driven, initiativrik, kommunikativ och allmänt glad person som gillar att leverera över förväntan? Då är det just dig som vi gärna vill träffa för att diskutera hur ditt nästa jobb kan se ut!

Att arbeta som konsult hos Netkeep innebär att du får möjligheten att prova på olika spännande uppdrag, roller, med snabba puckar och våra kunder är ofta framgångsrika företag i Stockholmsregionen. Netkeep erbjuder några av marknadens bästa anställningsförmåner och företagsevent som beskrivits vara på “nittiotals-nivå”, allt för att våra medarbetare ska stortrivas och få känna sig bortskämda! Får du ett konsultuppdrag där du verkligen trivs så låser vi inte in någon utan det finns givetvis alltid en möjlighet att gå över till kunden om de och du så önskar. Så är du osäker på ditt nästa steg i karriären eller ute efter nya utmaningar så rekommenderar vi starkt att prova på konsultrollen hos oss!

Just nu söker vi för fast anställning bland annat:

  • IT Projektledare och Teknisk projektledare
  • Specialist inom IT infrastruktur/ IT Arkitekt med erfarenhet av hybrid/cloud lösningar.
  • Systemförvaltare och Lösningsarkitekt med teknisk kompetens och engagemang mot affärsverksamheten.

Övrigt:

  • Utvecklingschef – Du som är riktigt vass på utveckling men vill komma vidare i karriären, coacha andra och vara delaktig i att driva din egna avdelning. Kontakta oss!

Är du eller någon du känner den vi söker? Då ska du inte tveka att kontakta oss idag!
Tips till oss om en kandidat som sen leder till en anställning belönas med 10 000 kr!
Skicka gärna tips eller en spontan ansökan med CV till: karriar@netkeep.se

Varmt välkommen till vårt glada gäng!

Varför ska man jobba på Netkeep?

Netkeep erbjuder konsulter av högsta kvalitet och dem förtjänar givetvis förmåner av högsta kvalitet, därför erbjuds samtliga anställda de flesta förmåner, som t.ex: tjänstebil utan löneavdrag*, externa utbildningar, konkurrenskraftig lön, avgiftsfri tjänstepension, försäkringar, maxad friskvård 5000/år! Event och konferenser med nöje och teambuilding, samt inte minst; branschens kanske trevligaste och gladaste kollegor!