Karriär


Netkeep AB, lediga tjänster.

Det är dags för nästa steg i karriären!
Påverka mer själv, mer varierande och utmanande uppgifter, med stora möjligheter till utveckling och fortbildning!
Är det kanske så att du är en driven, kommunikativ och allmänt glad person som gillar att leverera över förväntan? Då är det just dig som vi gärna vill träffa för att diskutera hur ditt nästa jobb kan se ut!

Att arbeta som konsult hos Netkeep innebär att du får möjligheten att prova på spännande roller, med snabba puckar och våra kunder är ofta framgångsrika företag. Netkeep erbjuder många anställningsförmåner och företagsevent som beskrivs vara på ”nittiotals-nivå”, allt för att våra medarbetare ska stortrivas och få känna sig bortskämda!

Är du ”rätt” person så vill vi gärna att du hör av dig! Nedan är några profiler som det ofta finns en öppning för att anställa:

  • IT Management, Projektledare eller Teknisk IT-projektledare
  • Specialister / IT Arkitekter med erfarenhet av hybrid/cloud lösningar.
  • Utvecklare, frontend eller fullstack
  • Utvecklingschef

Tips på kandidater som leder till anställning belönas med 10 000 kr!
Kontakta oss nu på: karriar@netkeep.se

Varför Netkeep?

Netkeep har konsulter av högsta kvalitet och de förtjänar givetvis förmåner av högsta kvalitet. Samtliga anställda erbjuds de flesta förmåner som finns, som t.ex: tjänstebil, externa utbildningar, avgiftsfri tjänstepension, försäkringar, högsta tillåtna friskvårdsbidrag! Event och konferenser med nöje och teambuilding, samt inte minst; en familjär och stödjande stämning med fantastiska kollegor!