Karriär


Netkeep AB, lediga tjänster.

Säg farväl till ekorrhjulet! Det är dags för nästa steg i karriären!
Påverka mer själv, mer varierande och utmanande uppgifter, med nya möjligheter till utveckling och fortbildning!
Är det kanske så att du är en professionell, driven, initiativrik, kommunikativ och allmänt glad person som gillar att leverera över förväntan? Då är det just dig som vi gärna vill träffa för att diskutera hur ditt nästa jobb kan se ut!

Att arbeta som konsult hos Netkeep innebär att du får möjligheten att prova på olika spännande roller, med snabba puckar och våra kunder är ofta framgångsrika företag. Netkeep erbjuder många anställningsförmåner och företagsevent som beskrivs som “nittiotals-nivå”, allt för att våra medarbetare ska stortrivas och få känna sig bortskämda!
Får du ett konsultuppdrag som är “drömjobbet” låser vi inte upp någon utan det brukar vara möjligt att gå över som anställd hos kunden. Så är du osäker på ditt nästa steg i karriären eller ute efter nya utmaningar så prova på konsultrollen hos oss!

Är du “rätt” person så vill vi gärna att du hör av dig! Nedan är några profiler som det ofta finns en öppning för att anställa:

  • IT Projektledare och Teknisk IT-projektledare
  • Specialister inom IT infrastruktur/ IT Arkitekter med erfarenhet av hybrid/cloud lösningar.
  • Systemförvaltare och Lösningsarkitekt med teknisk kompetens och engagemang mot affärsverksamheten.
  • Självgående utvecklare. 

Sökes!

  • Utvecklingschef – Har du flera års erfarenhet av utveckling men vill komma vidare i karriären, coacha andra och vara delaktig i att driva en utvecklings-avdelning? – Kontakta oss så berättar vi mer om en öppning med stora möjligheter!

Är du eller någon du känner den vi söker? Kontakta oss idag!

Tips på kandidater som leder till anställning belönas med 10 000 kr!

Tips eller spontan ansökan mailas till: karriar@netkeep.se

Varför jobba på Netkeep?

Netkeep har konsulter av högsta kvalitet och dem förtjänar givetvis förmåner av högsta kvalitet. Samtliga anställda erbjuds de flesta förmåner som finns, som t.ex: tjänstebil utan löneavdrag*, externa utbildningar, avgiftsfri tjänstepension, försäkringar, högsta tillåtna friskvårdspeng! Event och konferenser med nöje och teambuilding, samt inte minst; branschens trevligaste och gladaste kollegor!