Konsult


Just nu kan du läsa: Intervju med Netkeep

Netkeep Consulting, konsulter inom IT.

Netkeep är en modern, professionell och flexibel leverantör av IT som inte låser sig vid traditionella ramar. För oss är kompetens ett grundkrav och när den väl är säkrad så går vi steget längre och säkerställer driv, engagemang och personlighet, samt konsulter som bidrar till kundens grupgolf_500x271_jpgpdynamik och företagskultur. Vi är måna om våra kunder och håller oss kontinuerligt uppdaterade om pågående uppdrag. Vi kommer gärna ut och träffar er för att bilda oss en uppfattning om just ert behov!

Kompetenssäkring

Konsulter från Netkeep håller alltid en hög kvalitet, både inom kompetens och personlighet, det är något vi garanterar. Men det är inte alltid en kunds uppdrag matchar mot en av våra konsulter, vi använder oss då av vårt breda kontaktnät och partners för att säkra rätt person på rätt plats med ett urval på över 10.000 IT-konsulter. Det är endast en av delarna i det som vi anser vara bra service.

Kontakta oss idag om ni har behov av konsuler eller önskar var en del av vårt nätverk!

”Vi anlitade en management-konsult från Netkeep och de levererade över förväntan. Vi kommer med största sannolikhet använda oss av konsulter från Netkeep i framtiden” – Eric Mannheimer, Regionchef, Titan IT