Konsult


Just nu kan du läsa: Intervju med Netkeep

Netkeep Consulting, konsulter inom IT.

Netkeep Consulting är en modern, professionell och flexibel leverantör av IT som inte låser sig vid traditionella ramar. För oss är kompetens ett grundkrav och när den väl är säkrad så går Netkeep steget längre och säkerställer driv och personlighet, gärna även med matchning mot grupgolf_500x271_jpgpdynamik och företagskultur. Vi är måna om våra kunder och håller oss kontinuerligt uppdaterade om pågående uppdrag. Vi kommer gärna ut och träffar er för att bilda oss en uppfattning om just ert behov!

Kompetenssäkring

Konsulter från Netkeep håller alltid en hög kvalitet, både inom kompetens och personlighet, det är något vi garanterar. Men det är inte alltid den bäst lämpade konsulten för ett uppdrag matchar mot en tillgänglig konsult hos oss, vi prioriterar i det läget kunden och använder oss hellre av vårt kontaktnät och partners än att erbjuda en mindre lämpad profil för ett uppdrag. Det är endast en av delarna i det som vi anser vara bra service. Netkeep har ett nätverk med sammanlagt över 10.000 IT-konsulter i Sverige.

Kontakta oss idag om ni har behov av konsuler eller önskar var en del av vårt nätverk!

”Vi anlitade en management-konsult från Netkeep och de levererade över förväntan. Vi kommer med största sannolikhet använda oss av konsulter från Netkeep i framtiden” – Eric Mannheimer, Regionchef, Titan IT